Onsdag 29 feb

Red lite dressyr på Missan i dag och det gick bra :) Hon kändes super fin redan i början när jag började i traven. Red på serpentiner och gjorde volter i bågarna. I bågarna tänkte jag på att hon verkligen skulle hitta balansen själv och trava lugnt i bra takt. I galoppen sen gjorde jag mest övergångar från galopp till trav och sedan fattningar vilket också kändes super bra! Hon har blivit så duktig på att vänta kvar efter övergångarna :)


Tisdag 28 feb

Jag har gått och fått influensan som går runt alla just nu så idag fick Emelie rida Missy istället för mig. Jag har ridit henne lite lätt några dagar, men jag orkar inte. Det blir för jobbigt när man hostar hela tiden och sen så är det inte heller bra att rida eller anstränga sig när man är sjuk. Men det gick i alla fall jättebra när Emelie red Missy, hon såg super fin ut! :) Så skönt att kunna få en andra hand ibland som i mitt fall när man är sjuk eller när det kan vara svårt som det även kan vara. Alla behöver vi lite hjälp :)

Åh vad jag saknar det här! Men snart är våren här :D


Fredag 17 feb

I dag är det ingen vanlig dag utan Lill Kanyon fyller hela 17 år :D Jag och Emelie köpte massor morötter och äpplen som han fick, även Missan fick smaka på det goda :) Så lite fredagsmys fick dem och Missan fick även vila i dag :)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1360384/images/2012/pic_189885060.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1360384/images/2012/pic_189885129.jpg" class="image">


Torsdag 16 feb

I dag fick Missan springa i ridhuset och gå lite dressyr. Hon kändes super fin, är så glad att hon går så bra just nu. Trots att hon har fått tagit det lite lugnt i ca 1,5 vecka nu så känns hon fortfarande super fin!

Började med att skritta ganska mycket på lite volter och lite halter där och där så hon ska lyssna på mig. I traven sen gjorde jag lite samma saker fast bytte ut halterna till övergångar istället. När jag galopperade så gjorde jag inget speciellt. Lät henne galoppera på genom kroppen runt fyrkanten och det gick super :)

Nu vill jag ha vår och sommar!!
Onsdag 15 feb

I dag jag jag ute i snön med Missan i padocken. Red tillsammans med Rebecka, Vita och Christina och det gick jättebra! Jag red inte alls länge eftersom det hade blivit så mycket snö nu ute, så red bara i ca 10 min typ ute men hon kändes super fin! Har även tagit det lite lugnt med henne nu i 1,5 vecka för hon har gått så himla bra under hela hösten, så det är skönt för henne att ta det lite lugnt! Det är hon verkligen värd! :)

Missan i dag :)


Tisdag 14 feb

Alla hjärtans dag i dag! :) Den jag fick äran att spendera kvällen med på alla hjärtans dag var min kärlek, Missy! Kan inte ha blivit bättre :)

Red henne i ridhuset i dag och det jättebra! Började med att skritta mycket och hon kändes i början fin i sidorna. I traven sen gjorde jag inget speciellt, red runt fyrkanten, på lite volter och övergångar. Hon känns så himla fin nu, lycka!


Måndag 13 feb

Red lite lätt dressyr/joggning på Missan i dag i ridhuset. Det gick bra, hon kändes super fin! :)

En bild på världens sötaste katt, Tiger i stallet :)


Söndag 12 feb

Gud vilket underbart väder det var ute idag! Kändes verkligen lite som vår värme som kom fram :) Red ute i snön med Michelle idag. Det gick jättebra! Missy kändes super fin! :)


Lördag 11 feb

I dag fick Missan skritta ut och det gjorde vi tillsammans med Emelie som red Cobra. Det gick bra, glada och snälla var dem :)


Tisdag 7 feb

I dag joggade jag Missan lite i ridhuset. Det gick bra, red inte så jätte länge utan kände lite på henne och hon kände jättefin! :)

Fick en fråga om jag ska köpa en ny häst osv. Jag kommer inte köpa en ny häst utan jag ska ta över min systers häst, underbaraste Kanyon som vissa utav er som har följt min blogg sett tidigare då jag brukar rida han lite då och då :) Till min syster ska vi kolla på någon ny häst, om vad för häst osv har vi inte riktigt planerat än utan det kommer. Vi tar en sak i taget helt enkelt! :)


Måndag 6 jan

En helt ny vecka igen framför oss :) Red Missan ute i snön i dag tillsammans med Michelle och Rebecka. Jag joggade Missy och det gick jättebra, hon kändes super fin!


Söndag 5 jan

Missan kändes jättebra i dag. Lyssnade jätte fint på mina hjälper som i går :) Mossy gick också jättebra! På han blev det lite mer dressyr pass på och han var duktig! :)


Lördag 4 feb

Hej igen alla. Då var jag tillbaka.. igen haha! Nej, men nu hoppas jag att jag ska skriva lite mer, vill ha alla minnen med Missy kvar så kan man gå tillbaka sen och njuta av alla minnen :)

I dag så jobbade jag i stallet. Det gick bra men gud vad kallt det är ute nu! Usch, jag vill verkligen inte ha vinter, vill ha vår och sommar. Red ut på Missan idag tillsammans med Emelie och Rebecka. Trots att det var jätte kallt så var det ändå väldigt mycket för det var så fint med solen :) Missan kändes jättefin och lyssnade ovanligt bra på mina hjälper för att vara ute. Hon brukar bli så sjukt tagga och vill mest springa på fort haha, men idag var hon duktig och ville lyssna på sin mamma på ryggen.

Red även Mossy i dag som jag red ganska mycket förut. Han har varit borta ett tag men nu har han kommit tillbaka igen till Sjövillan :) Michelle som äger honom är nämligen borta och åker skidor så jag tar hand om Mossan då. Red dressyr i dag och det gick jättebra! Var kul att rida honom igen och han kändes jätte fin :)

I morgon tror jag att jag ska rida ute i snön, antingen i padocken eller nere i stora sommarhagarna. Får se vilket det blir av dem :) Mossy blir nog ett lite dressyr pass på tror jag. Ska försöka få lite bilder i morgon till bloggen så den blir lite uppdatera med lite nya bilder.

Min vackra skatt


RSS 2.0