Bildbomd

I dag är det torsdag, i morgon är det äntligen F.R.E.D.A.G! Åh vad jag har längtat efter denna helg.. I dag så vilar Missy. För att göra ett litet roligt inlägg av det här tråkiga så blir det en liten bildbomd genom tiderna.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
.. Puss och kram!
 
 

12-01-13

Hej på er! Missy var så himla fin i dag när jag red. Fina fina ponny. Flickan där ute som kommer köpa henne kommer alltid ha ett stort leende på sitt läppar när hon rider, man kan nästan aldrig vara onöjd efter man har ridit M.. Min älskling.


Tisdag

Dagarna som har gått har gått bra med lilla M. Har ridit hela helgen och hon har varit super duktiga. I går så kände jag mig inte på humör, ibland är man bara trött och orkar inget så Emelie fick sitta upp och rida Missy istället för jag kände att jag inte var på bra humör för att rida. Det gick jättebra när Emelie red, hon var duktig trots det rasade massa snö från taket.

Nu vill jag ha vår!

 
 

Äntligen fredag!

Äntligen är det fredag, världens bästa dag enligt mig. Då jag jobbar 8-17 alla vardagar så är fredagar en sån bra dag då man vet att man har en hel helg ledigt framför sig.

I dag så vilar Missy, mamma är så snäll så hon åker ut till henne under dag och pysslar om henne lite :) Världens bästa mamma!

Puss & Kram!

En gammal bild från en tävling :)

Gårdagen

I går var jag lite ledig från stallet men Emelie red lilla Missy. Det hade gått jättebra, dock var hon lite trött sen mot slutet i bakbenen så hon ska få vila i morgon fredag. Emelie som hade Kanyon förut, vår stora häst, är såld nämligen och då får jag lite extra hjälp med Missan av Emelie när jag inte hinner osv :)


Hej igen

Undra hur många gånger jag har skrivit "nu jävlar är jag igång igen" och sen blir det dött ändå ett tag.. Aja så kan det gå, man tappar motivationen för saker går upp och ner men nu tänkte jag försöka skriva lite om vad som händer. Kan inte lova att jag kommer skriva massa inlägg varje dag osv, skriver mest för min egna skull så jag har lite nedskrivna minnen sen när Missy inte längre är min.

Missy mår iaf som en liten stjärna och är glad som en solstråle. Hon har fått tagit det lite lugnt ett tag men nu är vi tillbaka igen :) I går gick det jättebra när jag red, satt bara och log. Har börjat galoppera nu också och hon tycker det är så kul, mega pigg. Tror hon mådde bra av en liten vila, känns som hon faktiskt har blivit mycket starkare.

Som sagt, kul att vara "tillbaka" :)
Kram!


I går firade jag och Missy 4 bästa år tillsammans

.. Min finaste ängel!


RSS 2.0