Söndag 31 oktober

Skulle ha ridit ut i dag på Missan men det blev så mörkt så fort ute så vi hann aldrig ut :( Så jag fick jogga henne lite i ridhuset istället. Det gick i alla fall jätte bra, red inte så länge utan kändes bara på henne lite. I morgon är det många och då vilar Missan. Sen blir det träning på tisdag och onsdag och sedan åker vi till Göteborg :D


Lördag 30 oktober

I dag red jag ut på Missan och det gick jätte bra :D Vi red ut tillsammans med Emelie som red på Kanyon.

Fredag 28 oktober

I dag hann jag inte ut till stallet för jag och några kompisar skulle gå på Twilight eventet då Robert Pattinson var här i Sverige!! Helt galet var det, kan ju säga att jag är ett rikitgt twilight fan! Men Emelie red Missan i dag och det hade gått jätte bra!! :D På torsdag nästa vecka åker jag och Mamma ner till Göteborg då det är LAG SM. Ska rida individuellt där, som även blir min och Missys sista tävling..... :( Men jag ska ha det så kul jag bara kan och bara njuta av allt som jag och Missy har gjort under våra tre år tillsammans! Min älskade bästa vän!


Tisdag 25 oktober

I dag var det tisdag igen. Brukar för det mesta rida lektion för Ludde på tisdagar men den här veckan blir det ingen lektion då Ludde är bort rest. Eller Emelie ska hjälp mig lite i morgon så det blir bra :) I går så var det måndag och Missy vilade. Hon fick vila två dagar efter tävlingen, det var hon värd!

I dag då så red jag bara lösgörande pass på henne. Red väldigt mycket övergångar i alla gånger, båda runt fyrkanten och på volter. Sedan började jag lägga in galopp och då blev det nästan bara övergångar mellan trav och galopp. I början var hon lite små springig i övergången till trav men sedan efter några övergångar så väntade hon kvar jätte fint! :) Fattningarna gick även riktigt bra! :)

Som sagt, i morgon ska Emelie hjälpa mig lite med Missan. Berättar hur det gick då :) Ha det bra så länge!


Torsdag 20 oktober

I dag var det lektion igen för Ludde. Det gick jätte bra idag! I början av lektionen red jag i galopp och vi tränade på galoppslingan i inledande programet med 8m volterna och sedan enkla byte. Det gick bra, hon var jätte duktig med enkla byterna. Sedan red jag igen fei inl programet och det gick jätte bra. Finns en del som kan bli mycket bättre och jag ska verkligen rida nogrannt på lördag då det är finalen av eliten :)


Onsdag 19 oktober

Joggade/red lite lätt dressyr på Missan idag. Eftersom jag rider lektion på tisdag och torsdagar brukar jag alltid rida lite lättare på onsdgar så hon inte blir för trött i musklerna och i kroppen :) Låter lite sjukt men red bara runt fyrkantspåret idag. Haha, man kan faktiskt göra ganska mycket med att bara rida runt fyrkanten. Gjorde massa med övergångar och så tränade jag på rakriktning och balans. Sedan blandade jag övergångarna hela tiden, växlade mellan galopp -> trav, trav -> skritt, skritt -> galopp, galopp -> skitt och så vidare. Det gick jätte bra och hon kändes jätte fin!


Tisdag 18 oktober

I dag red jag lektion för Ludde. Det gick jätte bra, eller i början kändes hon lite oriden, fast det är ganska självklart med tanke på att hon hade tagit det lugnt 4 dagar innan :) Men efter ett tag efter vi gjorde lite lösgörande saker så kändes hon mycket bättre. Mot slutet av lektionen tränade vi på lite skolor, mest fokosering på slutorna då vi kom på en lite grej tydligt haha, för det gick så jävla bra! Hon var så himla duktig och gjorde så fina skolor. Blir så stolt över min flicka!! Efter det la jag ner henne och hon kändes super fin! :)
Måndag 17 oktober

Måndag = Missy vilar.

Söndag 16 oktober

I dag fick det bli en uteritt igen med kärleken. Det gick jätte bra i dag också, red tillsammans med Emelie som i dag red på en häst som heter Apollo. De fick ta det lite lugnare idag då vi bara skrittade ut dem :)


Lördag 15 oktober

Jobbade i stallet i dag och det gick bra! Red ut med Missy senare tillsammans med Emelie och Kanyon. Det gick bra, hästarna var snälla och glada :D


Fredag 14 oktober

I dag fick jag vara lite ledig från stallet då jag hade lite saker att fixa :) Så min underbara syster tog hand om Missan. Hon fick bli longerad i dag så det var skönt för henne. Det hade gått bra :)


Måndag 10 oktober

Jag vet.. Sämsta uppdateringen igen.. DÅLIGT!! Men nya krafter, nya tag. Jag har barar inte hunnit skriva något. Det har varit jobbet och sen stallet och sen har jag varit så trött på kvällarna att jag inte orkar ta upp datan haha! Men veckan som varit har i alla fall varit bra :) Missan har gått jätte bra! I helgen red jag ut på henne och det gick också super! Hon tyckte det var roligt!

I dag är det måndag och prinsessan vilar! I morgon blir det lektion för ludde :) Berättar hur det gick!

Haha Missy är så sjukt söt på den här bilden! Mitt älskade hjärta!


Söndag 2 oktober / Bilder från tävlingen

Dagen efter tävling vilar Missy alltid så idag vilade hon :) Men har fått bilderna från Ella nu som är från första klassen.

Lördag 1 okt - TÄVLING ALLVENSKAN ELIT OMG 2

I dag var det tävling igen och det var andra omgången av Eliten som hölls på Stora Wäsby fältrittklubb. Det var jag, Agnes på Uptown Boy, Ida på Valentine Dice och Chatrine på Bambino som rider i laget. För mig blev det även en liten för klass så Missan skulle få se banan lite innan hon skulle gå lag klassen :)

Lag 2003: Mitt fokos på den här klassen var att på henne så avslappand som möjlig och få en bra form på henne så att hon inte skulle bli kort i halsen speciellt i trav programet. Kom även på att det här skulle bli min och Missys sista Lag 2003 program tillsammans som vi tävlar eftersom jag är 18 år så då tänkte jag nä nu ska jag bara gå in och ha kul i det här programet så det blir det gott minne för livet :) När jag kom in i ridhuset och sedan på banan kändes hon jätte bra och avslappnad, inte alls spänd. Hon lyssnade jätte fint på mina hjälper och hon kändes super i halsen och formen :) Hela programet kändes jätte bra, fick en stor miss vid sista ökade galoppen då hon tittade på staketet nere vid upptagningen så hon gjorde ett litet "hopp" och kollade haha men det gjorde inget hon var så duktig ändå och jag var super nöjd när jag kom ut från banan. Var så himla nöjd med att jag fick henne så bra i formen och att jag kunde bara lägga ner mina händer i traven och bara ha dem där :)

Det hela slutade med att jag fick 74 % och det blev en VINST. Åh vad glad jag blev, det var så himla kul speciellt när man är jätte nöjd med ett program och så får man bra betalt för det oxå :D Vann ett jätte fint schabrak Schokemöller som var i marinblått, jätte kul :D

LA:P1: Sen var det bara att ladda om inför lag klassen som började med att Agnes red först i vårt lag. Hon red en jätte fin ritt men en stor miss och fick fina 62%. Sedan var det Ida som även red en jätte fin ritt och slutade med 63%, duktiga tjejer!! :D

Sen var det min och Missys tur. På framridningen kändes hon jätte fin och lugn. Hade Ludde även där som ett lite stöd på framridningen, alltid skönt och en liten trygghet att ha sin tränare vid sin sida på tävling. På banan sen kändes hon också jätte bra och fin. Kunde ha haft lite mer power i henne men men så mycket att tänkte på i ett program. Det jag tänkte mest på var att jag skulle ha henne så stadig som möjligt i huvudet och det målet uppnådde jag. Hon kändes jätte fin och programet kändes bra också. Skolorna kan självklart bli bättre samt enkla byterna då hon blir lite små spänd i skritten men det är de saker vi håller på att träna på :) När jag kom ut från banan var jag jätte nöjd över vår ritt. Är så himla nöjd med att hon är så lugn och verkligen lyssnar på mig extra mycket på tävlingar. Verkligen teamkänsla :)

Det slutade med att jag fick 65,8% :D Blev jätte nöjd med de resultatet! Efter mig var det Chatrines tur och hon red oxå en jätte fin ritt och fick oxå 65%! Det hela slutade med att vi kom på en 3:de placering med laget och jag kom på en 6:de placering individuellt :D Åh det var så himla roligt och vi alla var så nöjd! Det roliga var också att det var inte alls många poäng för att vi skulle ha kommit två men vi var super nöjda ändå :D Världens bästa tjejer och lag!! Vann i lag gjorde Årsta Runsten och två kom Djursholm, grattis!!! :)

Fick tyvärr inga bilder från i dag.. Men filmer har jag som jag ska lägga upp :D Men bästa Agnes tog lite bilder som jag snodde ifrån :D Även Ella tog lite bilder på mig från förrklassen som jag kommer lägga upp när jag får dem :DHaha, vårt lilla "seger" hopp :D


En riktigt rolig grej som även hände i dag var att det kom fram en jätte söt tjej fram till mig och sa att hon tycker om min blogg jätte mycket :D åh blev jätte glad, det gjorde min dag lite :D Tusen tusen tack igen, du var så himla gullig :D En extra stor kram till dig!


RSS 2.0