Onsdag 29 sep

Fy idag var det verkligen inte min dag, allt var bara skit och jag red så sjukt dåligt.. usch! Så mer behöver vi inte prata om det. Har lovat mig själv att jag får inte hålla på som jag gjorde i dag, inte rida så dåligt. Så i morgon blir det nya tag!
Tisdag 28 sep

I dag har jag både ridit Kanyon och Missy. Skulle ha ridit lektion på båda två men fick bara på Kanyon men ska få lektion på Missy i morgon istället. Det gick i alla fall jätte bra med Kanyon, han var jätte fin. Speciellt i traven, hittade en jätte bra känsla och takt. Gjorde lite byten i dag = så roligt!!

Sen när jag hade ridit Kanyon så var det bara och fixa i ordning min lilla kärlek. Men henne gick det dock inte lika bra att rida. Hon var jätte svår i dag och ja, men hon kändes ändå fin på slutet så det var ändå bra. Men skönt att få hjälp i morgon med henne i alla fall :)

Gammal bild på mig och Kanyon :)


Måndag 27 sep

Missy brukar ju alltid vila på Måndagar men eftersom hon fick vila i går så red jag henne i dag :) Skrittade ut med Issa som red Calven och det gick bra, haha dem var lite små knäppa ibland men vi kom runt ;) I morgon ska jag rida lektion på båda Missy och Kanyon, wiie as kul!! Ska rida Kanyon för min kära syster Emelie är jätte sjuk så hon kan inte rida :P

Berättar hur det gick sen!

Kanyon och Missy <3


Uppdateringen har varit såååå dålig..

.. Just nu så nu blir det bättre igen har jag bestämt mig, så i morgon börjar jag med nya tag med bloggen och ska skriva varje dag!!


Lördag 25 sep

I dag hoppade jag med Missy och det gick jätte bra! Hon var så himla duktig och hon tyckte det var så roligt!! :D

Tisdag 21 sep

Red inte min lektion i dag för jag skulle inte hinna med den så jag red själv i dag istället :) Det gick bra, joggade henne eftersom hon har vilat två dagar nu. Men gjorde mycket övergångar i alla gångarter och skänkelvikningar och hon vart fin och kändes jätte bra på slutet :)


Uppdaterings lista

Torsdag 16 sep - Fick ingen lektion idag men jag red dressyr på henne ändå i ridhuste och det gick jätte bra, hon var super fin!

Fredag 17 sep
- Longerade henne och hon var super fin och lyssnade bra.

Lördag 18 sep - Jag och Emelie red ut och galopperade. Gick jätte bra och det var super roligt!!

Söndag 19 sep - Har varit på tävling hela dagen så Missy fick vila men det behöver hon nu när hon har gått så himla bra! :)

My love

Onsdag 15 sep

Red ut i dag med Emelie och Isabelle. Vi red på en stor äng och galopperade. Hästarna var pigga och tyckte det var super roligt! I morgon ska jag ha lektion :)

Hoppas allt är bra med er! Ha det bra


Tisdag 14 sep

Hade lektion idag men fick ett litet problem då jag hade glömt min skåpnyckel hemma och kunde då inte komma in i mitt skåp med mina stövlar och min hjälm. Så då fick Ludde rida Missy på lektion i stället och det gick jätte bra. Hon var super fin!!


Läsarfråga

vad är det för kamera ni använder? en otroligt fin ponny har du och jättebra blogg! :)

SVAR: Jag har och använder en som heter NIKON D40, då jag också har en långt objektiv till som jag använder när jag fotar häst :) Tack så jätte mycket!!

Söndag 12 sep

I dag var det DM för häst på Sjövillan. Dagen började med att jag var in och utsläpp på banan som gick bra. Roligt ändå att göra det för då kan man se alla men ibland vart det lite små tråkigt haha ;)

Det gick i alla fall super bra för alla tjejer från sjöis, Isabelle kom 1:a med Calven i Lätt A:3, i medelsvår C:2 kom Emelie 3:a på Kanyon och Isabelle 2:a på sin häst Quattro - Jätte roligt, och sen gick det super för dem andra :)

Några bilder som jag tog från båda dagarna, både ponny och häst. Bilden här är på Kanyon och Quattro


Emelie och Kanyon glada :)


Hennessy och Catherine DM VINNARE!! :)


DM - Vinnare


Quattro och Isabelle


Film från tävlingen

Här en videon från LB och prisutdelningen :)Lördag 11 sep - TÄVLING

I dag var det DM hos oss på Sjövillan fast jag red i DM utan tävlade LB:1 och LA:1.

LB:1 - Programet gick jätte bra och hon kändes super fin. Hon var lung och inte alls spänd så det var skönt! Skulle ha behövt lite mer påskjut i mellantraven men det lär vi oss snart. Dem fungerar jätte bra på träningaran men det är lite svårare på tävlingarna. Men jag var super nöjd ändå och det slutade med att jag fick 73,44% och vann. Åhh det var så himla roligt när jag fick reda på resultatet. Vart helt chockad!! Kunde inte sluta le :D

LA:1 - Det här programet gick också bra. Fick lite missar här bland annat i förvända då jag gör övergången allt för tidigt. Jätte onödigt av mig för hon är jätte fin i förvända med bra balans men sen tappar jag massa poäng för att jag gör övergången tidigare men det känns som jag gör den där den ska vara :P Men annars kändes hon bra, skulle vilja haft en växel upp på henne men hon var ändå super duktigt. Fick 63,94%, jätte nära att få 64% men jag är ändå super nöjd! Det var en regonal och det var bara massa duktiga tjejer som red LA:1 som en förrklass till DM. På det kom jag i mitt ungefär så är super nöjd :)

Bilder efter prisutdelningen, jag = överlycklig!
En uppdaterings lista :)

Måndag 6 sep - Missy vilade

Tisdag 7 sep - Red lektion och det gick super bra!! Kommer inte riktigt ihåg vad vi gjorde :)

Onsdag 8 sep -
Red ut på lilla Missy och det gick jätte bra, super roligt!!

Torsdag 9 sep - Hade lektion och red igenom LA:1 programet, gick jätte bra!

Fredag 10 sep - Tog det lungt med henne idag/joggade, kände lite på henne och hon kändes bra!

Hej på er

Sen i kväll blir det en lång uppdatering om vad som har hänt. Dåligt av mig att inte ha skrivit på nästan en vecka!! Men ibland blir det så :P

TACK så mycket för alla fina kommentarer! Ni är underbara :)

Söndag 5 sep - TÄVLING

Sorry alla läsare för dålig uppdatering på några dagar men det har varit mycket så jag har inte hunnit att skriva men nu blir det en liten uppdatering :)

I går var jag och Missy tävlade på Bergsvik Ridsportsförening och det var en riktig bra och roligt dag :)

LB:1 - Kändes jätte bra men fick några missar vid övergångarna då hon blir lite springig och så men annars känds hon super fin och lung för vara en första klass. Inte alls så spänd så det var bra! Fick 67,59 % vilket gav en seger :D Gud vad glad jag blev men det tråkiga var att jag trodde inte jag skulle få så högt så vi gick in med henne i transporten och sen kom Linnea och Lotta (från stallet och Linnea var även där och tävlade) och sa att jag vann och skulle inte på prisutdelning (tävlingsplatsen låg några minuter från transporterna) så jag fick lång hennes ponny, Versailles på prisutdelningen :D

LA:1 - Den här klassen kändes också jätte bra. Lite samma i det här programet med övergångarna men det får vi träna på :) Hon vart hetare också i förvända men annars kändes hon super fin! Fick 66,05% och gav en 5:de plats :D

Jag är sjukt nöjd efter dagen med alla kommentarer och allt! Är helt överlycklig! :D Klippte ihop LB, prisutdelningen och LA till en och samma video :)En fråga till er alla

Okej skulle vara jätte snäll om jag får se hur många som vill se hur jag gör mina olika tävlings håruppsättningar? ni alla som vill se hur jag gör, skriv i kommentarfältet, annars kanske det inte blir någon film på det :)


Läsarfråga

Emelies håruppsättning med flätor - ja tack!
LÄR OSS/ MIG ;D (a)

SVAR: Ja självklart kan jag göra det! Fast jag gjorde en annan på henne, men jag visa den igen :D

Så här såg Emelies hår ut senaste tävlingen som jag gjorde :)
Gjorde även en på Alva :)RSS 2.0