London

Hej ni. Uppdateringen kommer vara lite dod nu tills pa tisdag for jag ar i London med min kompis. Uppdatering kommer sen nar jag kommer hem igen . kRAM

Fredag 22 okt

Missan och jag red lite dressyr idag och det gick bra. Var helt själv i ridhuset då massa vanliga saker blev jätte farliga i lilla Missys ögon haha. Men hon kändes ändå bra. Traven gick jätte bra idag som brukar ibland vara lite svår så det var roligt! Gjorde lite fattningar och red lite förvändgalopp i galoppen och det gick bra :D


Läsarfrågor

Jag tycker din blogg är trevlig men du får gärna ha lite mer nya bilder:)

SVAR: Tusen tack! :D Ja, tycker det med. Ska försöka få lite nyare fina bilder på bloggen :)


Hej!
Kan inte du göra en "utrustningslista" så att man får veta vilka grejer du har till Missy, typ träns, sadel, skydd osv? Det vore så superroligt att läsa för vi har också en fux!


SVAR: Ja självklart kan jag göra det, ska redan fixa det i morgon hade jag tänkt men det kanske tar några dagar att fixa med bilder och så, så ni inte tror jag har glömt bort det :)


Läsarfråga

Vilket fantastiskt hår du ser ut att ha människa! :O Bild utan hjälm önskas helt klart:)

SVAR: Åh, tusen tack! Blir jätte glad när jag får höra det! Haha, självklart kan jag göra det, här är bilden och mitt hår :DTorsdag 21 okt

I dag hade jag lektion fast i dag fick Ludde rida Missan. Det var så länge sen hon red henne så det var dags igen :) Men det gick super, hon sa att hon kändes jätte bra och lydig. Att hon hade blivit mycket lungare, och starkare vilket var jätte roligt :D Känns så roligt när hon säger något sånt speciellt när man har en ungponny som kan vara lite svårt ibland. I morgon blir det nog rida ut med lille M :) Ha det bra!

Åh om det ändå kunde vara så här varmt ute? :)


Onsdag 20 okt

Hej svejs! Skulle ha ridit lektion idag istället för igår men det blev ingen lektion i dag heller för hon kunde inte sen när jag var där i stallet ;) Men men jag och Missy överlevde ändå haha. Longerade henne vilket var bra för hon var så trött i dag så hon tyckte nog det var skönt att bara bli longerad. Det gick i alla fall jätte bra, hon blir allltid så fin när man longerar henne :)

Gammal bild från förra vinern när jag longerade henne :)


Rekord på bloggen

I går hade jag rekord på bloggen, hade 94 unika besökar :D Så roligt, fortsätt med det underbara ni :D


Tisdag 19 okt

Skulle ha ridit lektion idag men det var något, fattade inte riktigt vad det var haha, men ska i alla fall få rida lektion i morgon :) Men red dressyr på Missan ändå, joggade henne lite. Det gick bra hon kändes bra. Arbetade mest i galopp idag. Började med att trava henne och gjorde lite skänkelvikningar i båda varven även lite övergångar. I galoppen gjorde jag mycket fattningar och övergångar, dem gick helt okej. Fick några fina fattningar :)


"Hot or not" av Dressyrmupparna

Skickade in en video på mig och Missy för att blir "hot or not" av Dressyrmupparna men trodde inte att min video skulle komma upp så fort, men det gjorde den, super roligt! :D

Så här skrev dem; "Vädigt trevlig och vacker ponny med potential. Dock något ostadig i formen, spänd och ilar stundtals iväg, ungponny? Bär sig i en eftergiven form med bra nackhöjd, dock något bakom lod. Trevliga gångarter som är utvecklingsbara. Fin sits. HOT."

Jätte roligt!!

Måndag 18 okt

Måndag igen och Missy vilar :)

Uppdatering

Fredag 15 okt: Longerande Missy idag och det gick jätte bra, hon var avslappnad och fin!

Lördag 16 okt:
Jag och Emelie red ut och det gick jätte bra, super roligt!

Söndag 17 okt: Vi red ut i dag fast idag blev det en lång uteritt. Vi var ute i 1 och en halv timme, super mysigt och roligt! :D


Onsdag 13 okt

Red ut med Missy i dag med Linnea som red lille R. Det gick jätte bra, hon var så duktigt och tyckte det var jätte roligt med öronen framåt hela tiden haha :) I morgon har jag lektion, berättar i morgon hur det gick och vad jag fick göra. Ha det bra så länge.


Tisdag 12 okt

Red lektion idag och det super!! Vi gjorde inget speciellt, inga rörelser utan bara lösgörande och balansövningar för båda mig och Missy. Övningarna som jag skulle göra passade henne jätte bra, fick en jätte fin form i traven så det var roligt :)


Måndag 11 okt

Missy vilar i dag och jag är ledig från stallet :)

Söndag 10 okt - TÄVLING

I dag var jag och lilla fia lotta och tävlade på Sundby Ridklubb. Hon var jätte spänd i båda klasserna. I första klassen var hon as spänd både på framridningen och i ridhuset, var jätte svårt. Eftersom hon var så spänd så fick jag några missar här och där vilket gav 60%.

Sen i LA:1 så kändes hon mycket bättre på framridningen. Nu kunde jag "rida" normal på henne utan att hon exploderade så fort jag nuddade henne. Men sedan när jag gick in i ridhuset igen så vart hon direkt jätte spänd. Så programet gick sudär men jag fick änndå 64% och på det hamande jag på en 5:de placering så det var ju ändå roligt :)

Men det är något med deras ridhus som Missy inte gillar. På andra tävlingar och deras ridhus är hon inte alls så spänd, utan hon kollar lite på saker men hon blir nästan aldrig jätte spänd som i dag. Kommer ihåg från förra året när jag var där och tävlade så var hon exakt så spänd också :P Haha, hon tycker det är läskigt eller något ;) Men hon var duktigt ändå min lilla Missy <3

Missy och jag från idag :)

Lördag 9 okt

I morgon är det tävling :D Skrittade först ut med Missy idag så hon fick vara ute lite. Älskar att rida ut nu i det fina höstvädret, så härligt! Men i alla fall, när vi kom tillbaka sen så joggade jag bara henne lite och kände på henne. Hon kändes jätte bra så är super taggad! Får se hur det går i morgon! :)

Torsdag 7 pkt

Bästa lektion någonsin!! Missy var så SJUKT UNDERBART fin i dag, åh kan bara inte sluta le. Känslan som jag fick inte var helt otrolig, så fin hon var. Jag och Emelie red tillsammans i dag, vilket var sjukt kul! Det var också lite bra för mig att få tänka lite själv men ändå få hjälp.

Det jag gjorde väldigt mycket idag var enkla byten vilket fungerade så bra på henne, lörgjorde henne jätte mycket. Hon har typ precis börja lära sig det och dem gick så bra idag! Så roligt att sakerna äntligen börja falla på plats. Sen på slutet när jag skulle trava ner henne så var hon jätte fin i traven. Har aldrig haft sån fin ridkänsla som jag hade idag - Lycklig!

Tack för den super fina "idolbilden"


Fick den här fina bilden av Céline som hade gjort den! :D Tycker den var sjukt fin, älskar såna här bildkollage, så fint. Tack så mycket igen, uppskattar det super mycket! Om det är någon fler som är sugen på att göra ett kollage så är det bara att skcka till min mail:
leeellan@hotmail.com , blir jätte glad när jag får såna här!

Onsdag 6 okt

Red Missy i ridhuset i dag och trimade lite. Ville egentligen rida ut men det var så dåligt väder så får göra det på fredag i stället :) Hon kändes helt okej, lite svårt med övergångarna från galopp till traven men vi tränar på det. I morgon ska jag rida lektion igen, wiie!

Hoppas ni haft en bra dag :D


Några anmälda tävlingar

Hittade två tävlingar som jag har anmält mig till. Har en som jag ska åka till nu i helgen den 10:de och det är på Sundby. Sen dem två jag anmälde mig till nu var Hedby och Haningebygdens. Jag hoppas jag kommer med på Haningebygdens för det är nämligen div 2 finalen där så kanske inte jag kommer med, men hoppas :D Ska rida LB:1 och LA:1 på alla tävlingarna :)

Några fler som ska på någon av dem här tävlingarna? :)

PS. Glöm inte att rösta på Missy; http://www.libresse.se/Pages/General/FlashContainer.aspx?id=58004&flashparamcontributionid=270459 KRAM!
(En extra hälsning till Amanda som så gärna ville vara med på bloggen, pussssss på dig!)


Tisdag 5 okt

Red lektion idag och det gick bra! I början gjorde vi mycket öppnor och tränade även på slutor som gick bra! Mycket bättre än förut. Galoppen och fattningarna gick super bra idag, kändes jätte fin och lyssnade bra. På slutet sen skulle jag göra några mellantraver, i början gick det inte alls bra när jag skulle sitta ner. Har jätte svårt att hitta min balans i hennes mellantrav, träna träna på balansen! Men sen när jag började rida lätt i dem så gick det mycket bättre, hon gjorde jätte fina på slutet! :) Duktiga lilla Missy


Rösta på Missy

Är med en liten rolig tävling så för att rösta på lilla Missy så klicka på ikonen "Sveriges finaste häst" eller klicka dirket på länken nedan, klicka sedan tummpen upp:

http://www.libresse.se/Pages/General/FlashContainer.aspx?id=58004&flashparamcontributionid=270459

TACK alla ni som röstar, ni är bäst!


Årets Häst 2010

Måndag 4 okt

I dag vilar lilla prinsessan och jag är ledig från stallet!


Söndag 3 okt

Red Missy i ridhuset idag och det gick så BRA! Allt kändes så himla bra, speciellt galoppen och fattningarna från skritt! JAG BARA ÄLSKAR MIN PONNY <3Fler dags uppdatering

Torsdag: Ludde red Missy i dag på lektionen för hon har varit så svår den senaste två dagarna med mig. Men det gick i alla fall jätte bra. Hon var super fin. Fick rida henne sen på slutet och lägga ner henne och då kändes hon jätte bra igen!

Fredag 1 okt:
Skrittade ut barbacka med Emelie för hon och Kanyon hade fått nya skor.

Lördag 2 okt: Jag, Emelie och Linnea var ute och galopperade! Det var så härligt och mysigt i det fina vädret :)


RSS 2.0