Söndag 13 nov

I dag satt jag igång Missy efter sin lilla höst vila som hon fick efter tävlingen. Jag och Emelie skrittade ut, jag på Missan och hon på Kanyon. Det gick bra, Kanyon fick också en liten höst vila och vilade hela veckan också så båda två var glada och pigga :)


Börjar komma till liv igen!

Hallå alla :D Varför det inte har blivit någon uppdatering från lag SM eller från veckan som varit är pga jag har varit jätte sjuk den här veckan. Blev sjuk när var nere i Göteborg och börjar bli bättre nu.

Missy har iallafall fått vila hela den här veckan. Nu är det inga fler tävlingar så då tyckte jag hon förtjänade att få vila em veckan med tanke på hur bra hon har gått! Men i dag ska jag till stallet och skutta ut henne! Skriver mer sen om stallet och om lag SM!

Kram!


Nu är vi på väg till Göteborg, Lag SM!

Just nu sitter jag och mamma i bilen och Missan i transporten på väg till Göteborg där det är Lag-SM. Sjövillan är inte med i lag men vi är 4 st som ska rida individuellt :D Vi ska även stanna på Charpman på vägen dit, får se om man handla något där :D

Så bra att det finns en blogg.se app nu så man kan uppdatera utan datan :) Uppdaterar lite senare igen när vi är framme!


RSS 2.0