Nytt stall

Så nu har jag varit i stallet och fixat i stallet med Missy. Som jag skrev i inlägget innan så var jag bara ute på en promenad med henne så hon fick röra på sig lite.

Tog lite bilder på hur det ser ut där Missy står nu. Förut så stod hon på spån men nu får hon stå på halm. Jättebra för henne så kan hon gå och små äta hela tiden. Har inte bilder från hela anläggningen bara på henne nya box.


Just nu ute på promenad med Missy

Så bra med blogg.se i mobilen för då kan man blogga vart man än är. Har tagit lite bilder som kommer upp sen i kväll. Puss så länge!


Vi lever fortfaranade

Hej ni som fortfarande läser min lilla blogg,
 
Ja jag har ju inte bloggat på ett tag pga många olika skäl. Senaste gången jag bloggade har det hänt massor, väldigt stor förändringar i mitt. Jag har fortfarande kvar min kärlek men vi står inte kvar på Sjövillan längre. En av mina närmaste personer som jag hade i mitt liv gick nämligen bort. Hon var min andra mamma, min tränare och förbild. Tänker inte gå så djup mer på det hela men det är anledningen till att vi inte står kvar på Sjövillan längre.
 
Utan nu till det mer gladare, just nu står då jag och Missy på ett stall ute på Ekerö som heter Farmen. Ett jätte fint stall där Missy och jag triv super :) Ska försöka blogga lite mer nu när allt har börjat falla på din plats i livet igen.
För att göra det här inlägget lite roligare så tog jag och Missy lite härliga sommar bilder i somras.

 

Nej men nu tycker jag att vi kör det här igen! Stor kram!

RSS 2.0