Måndag 5 december

Hej på er! Hoppas allt är bra med er! Måndag igen, en hel rolig vecka framför oss! Red lite dressyr/jogg på Missan i dag. Hon kändes jätte fin! Speciellt i galoppen i dag då hon blev rund och låg i formen och väntade kvar, fick jätte fina galoppsprång :)

Red mest grundläggande saker på henne i dag. Mycket övergångar och på långsidorna tänkte jag lite öppna tankte/framdeles in i galoppen.

I morgon blir det lektion på finaste Missy, skriver hur det fick sen!


Söndag 4 december

Redan andra advent, helt otroligt! I dag skrittade jag ut med Missan tillsammans med Emelie som red på Apollo. Det gick jätte bra, båda var pigga och glada!


Lördag 3 december

Hallå alla underbara! Nu är jag tillbaka igen i bloggen. Ska verkligen bli bättre! Jag vet inte varför jag inte har uppdaterat, har bara inte haft tid.. Men nu ska jag verkligen försöka bli bättre! :)

Missan har gått SÅÅÅÅ underbart bra dem här dagarna. Åh hon är rikitigt fin just nu, jätte roligt! :D Har även börjat rida Kanyon lite också nu som har gått jätte bra! Det är roligt att börja rida lite stor häst just nu också, fast ponnysar är bästa!

I dag då, så tog jag bara det lugnt med Missan. Hon blev skod i går så hade tänkte att bara skritta ut i dag men det är storm ute och regnar så då skrittade jag lite i ridhuset och travade lite även med massa övergångar. Hon kändes jätte fin! :)

I morgon ska vi nog rida ut, hoppas bara vädret håller sig bra!


RSS 2.0