TORSDAG 14 JULI

I dag fick jag lite hjälp av Helena, som är Luddes dotter, med att rida Missy. Hon rider jätte fin och bra och hon har aldrig ridit Missan förut så det var jätte kul att se henne rida henne. Hon red henne jätte bra :D Super bra för ibland behöver man verkligen lite hjälp av en som kan mycket mycket mer och har mer erfarenhet.

Men det gick iaf jätte bra och hon var så fin! Hon red nästan bara i galopp, travade lite i början och sedan när hon la ner henne men annars arbetade hon mest med galoppen. Hon gjorde jätte fina galoppfattningar, har aldrig sett henne göra så fina när hon sätter sig mer och blir mer runt i fattningen. Så kul när hon börjar bli starkare nu :) Det är verkligen lite nuttigt att se sin häst på marken ibland för det är då man se vilken skillnad det har blivit, även om man känner det i ridningen så kan man se andra saker som har blivit mycket bättre :) Sist jag såg henne från marken var för jätte länge sedan när Emelie red henne :)

När hon la ner henne sen i traven så fick hon en jätte fin takt. Missy har väldigt lätt att komma i en snabb takt i traven, hon måste lära sig att vänta. Men det blir bara bättre och bättre och hennes takt blir mycket bättre :) Min älskade flicka!


Kommentarer
Postat av: Angelina Svedbo

kan du inte uppdatera oftare? Din blogg är så bra :)

2011-07-15 @ 23:42:59
URL: http://dressyrungarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0