Torsdag 31 mars

I dag red jag lektion som gick jätte bra. Vi red ute i padocken som vi kan börja rida i nu (jätte skönt att kunna rida ut nu) men eftersom hon inte har gått där ute på banan sen i höstas så var hon lite pigg och på nerverna haha! Så Missy ibland :D

Traven gick super bra, rider fortfarande två upp och en ner vilket bara går bättre och bättre för varje dag och känner på Missy också att hon blir stadigare. Vi gjorde inget speciellt i traven utan fokoserade mest på takten och få henne lugn. Red mycket tempoväxlingar, då jag skulle rida i normal arbets trav i några steg, typ 7, och sedan rida jätte små trav steg, och sedan normal igen osv.

I galoppen tränade vi mest på fattningar och övergångar från skitt som gick jätte bra idag. Övergångar gick jätte bra ner till skritt som vi inte är så jätte starka i än men det kommer :)

För omväxlingens skull så bjuder jag en bild på super fina Ebba och Touch of Class :) Hon tävlar och rider också för Sjövillan och är super duktiga och fina tillsammans! Bilden är från en tävling då hon kom två i LA:P1, så duktiga!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0