Tisdag 18 maj

Skulle haft lektion i dag för Ludde men hon skulle bort. Red ändå Missan ute i padocken i underbara solen. Gud vad varmt det var ute i dag -  Underbart men lökigt, haha. Jag var själv ute i padocken och då blir hon alltid lite extra små spänd och så men hon var duktig i dag. Gjorde inga avancerande saker men henne, utan gjorde bara övergångar, halter, volter, lite skänkelvikningar både på långsidorna och snet igenom, tempoväxlingar och fattningar. Hon kändes bra i traven men sen när jag började galopperade så bara ville hon springa i sin egna fart. Så då började jag med att göra massa med tempoväxlingar i galoppen. Tog tillbaka henne så att hon lyssnade och fokoserade på mig och sedan ökade galoppen så galoppen vart varierad. Mot slutet lyssnade hon jätte bra på min hjälper så det var roligt och bra.

Missan vart helt blöt efter passet fast jag inte red så jätte länge men det var så himla vart och kvaft ute men hon svättas väldigt lätt och så har hon också lite lång päls. Men hon börjar tappa den nu så det är bra :) Så då fick hon en dusch och sedan gick jag ut och betade henne så hon kunde torka :)

Kommentarer
Postat av: Fredrika Källström

Vendela blir också jättesvettig jättelätt! Ser alltid ut om att jag kör slut på min stackars ponny känns det som fast vi knappt gjort nåt! ;)

2010-05-19 @ 23:20:54
URL: http://fkallstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0