Måndag 1 mars

UPPDATERIG: Glömde säga att vi glömde filmkameran hemma.. Jätte tråkigt så det var ingen video från träningen men men ;)

Red för Lussan idag och det gick så himla bra! Åh är överlycklig :) Var lite nervös innan för har haft så sjukt svårt att sitta ner på henne men det fungerade och gick jätte bra idag. Isabell som är en av stalltjejerna följde med oss idag och hjälpte till, jätte snällt :) Allt gick jätte bra med lastningen när vi kom dit så fixade vi iordning Missy och Kanyon (Jag och Emelie red tillsammans). Det jag fick göra var mycket att skulle få henne låg och runt i formen. Gjorde mycket skänkelvikningar och öppnor med volter som gick jätte bra. Sedan skulle jag göra slutor på långsidorna med volter till och gick jätte bra! Har inte gjort så mycket slutor på henne men det gick jätte bra :)

Åh galoppen var som en dröm idag!! Fick sån härlig och bra känsla i den, den var så lugn och fin så det var jätte roligt :) I galoppen tränade jag mycket på övergångar från både skritt och trav, men rullade även på både på volter och lågsidorna. När jag la ner henne sen så var hon jätte fin. Har aldrig fått en sån bra känsla eller fått henne så bra, både lugn med fortfarande med bra och luftiga steg och låg och rund i formen. Hon var verkligen super duktig i dag och är jätte nöjd med dagen! Bästa ponnyn :)

TACK Isabelle för hjälpten idag, även Linnea som var med och kollade och hjälpte till! :D

  

För lite oväxling på bilderna så bilr det två bilder på Linnea med sin häst Rachman och Isabell med fin förra häst Märta


Kommentarer
Postat av: ASTRIDS TRÄNING

blev det någon filmening?;)

2010-03-01 @ 23:29:02
URL: http://astridstraning.blogg.se/
Postat av: Linnea

Ni var så fina och duktiga!!

2010-03-01 @ 23:29:03
Postat av: loisa

sv: varsegod!=D

kul att de gick bra!:)

2010-03-02 @ 14:33:56
URL: http://sorino.blogg.se/
Postat av: ebba

Jätteroligt att det gick så bra idag! :)

2010-03-02 @ 18:14:27
URL: http://brejjk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0