Fredag 5 mars

Hade ingen lektion idag för Ludde skulle bort. Men jag red henne ändå i ridhuset och det gick jätte bra! Gjorde de saker som jag brukar oftast göra. Lite skänelvikningar mot långsidorna och snett igenom. Sedan arbetade jag ganska mycket i galoppen. Gjorde mycket att jag skulle samla tillbaka henne och sedan rida på lite och få större galoppsprång och det gick jätte bra! Så roligt för hon har verkligen blivit stark i galoppen.

Eftersom jag måste träna väldigt mycket på min sits och balansen så har jag börjat med att varje gång jag rider nu eller rider fram så ska jag rida lätt två upp och en ner. Det är tydligen jätte bra för om man vill träna på sin balans och känner att det redan har blivit lättare när jag gör det, as bra! Och sen så ska jag även rida så mycket som möjligt utan stidbyglar som också är bra träning för balansen och sitsen. Gjorde det idag och det gick jätte bra :)

Ni kanske undar vad hon har i sitt ansikte. Det hände en liten olycka när stalltjejerna skulle släppa ut henne och Chealsa. Hon skulle ta Chealsa då hon attackerar Missy och hon blir livrädd och kastar upp huvudet i luften och slåt i en kant. Hon fick inga stora sår eller något, bara lite hår som försvann :)

Några bilder från idag :)

Kommentarer
Postat av: Jonna

SV; Tack. :D

2010-03-05 @ 21:51:19
URL: http://jonnaanilsson.blogg.se/
Postat av: Freddi

SV: självklart att du ska vara med! :D det är faktiskt inte alls så krångligt! :D www.designadinblogg.se och sen "allt om länkar" (nåt sånt iaf) och sedan "bilder som länk" :) Där står det hur man gör! :DTack så jättemycket! :Dförresten, när du kommenterar så har du råkat skriva "blogg..se" i adressen, så det går inte att öppna din blogg direkt från kommentaren! :) tänkte bara säga't, jag går ju in iaf, men tänkte så att fler lättare hittar hit, din blogg är ju bra lix! ;D

2010-03-05 @ 22:29:01
URL: http://fkallstrom.blogg.se/
Postat av: Elin

Fin blogg och otroligt söt ponny du har!

2010-03-05 @ 22:58:19
URL: http://karisma.bloggagratis.se
Postat av: Elin

SV: Tack, detsamma! :)Är det din häst på bilderna? :)

2010-03-06 @ 06:06:34
URL: http://elinpamlin.blogg.se/
Postat av: fridan

åh tack så mkt! din var också fin och söt häst! vad är det för häst? :) smart övning med lättridningen, den ska jag nog prova på!

2010-03-06 @ 11:58:04
URL: http://kaloescha.blogg.se/
Postat av: Olivia

Sv: Tack så mycket, men din är tusen gånger snyggare! Fin häst du har med förresten :)

2010-03-06 @ 17:26:15
URL: http://enligtolivia.blogspot.com
Postat av: Issa

Stackars Missy hon kommer minnas mig och Sissel för alltid :)

2010-03-06 @ 18:34:21
URL: http://isabelleserrander.zoomin.se
Postat av: Mirjam

sv: tack tack din med ^^

2010-03-06 @ 21:26:03
URL: http://mdik.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0