Måndag 26 okt

Idag böjade kursen!! Åkte till stallet lite tidigare än när vi skulle träffas för att vara sällskap till Emelie som skulle städa i vårat hus där vi bodde. Sen kl 10.00 samlades vi och pratade lite om vad vi skulle göra på kursen och pratade lite mål. Kursen fokosering var "sitsen och handen" och kursen var super bra för mig. Vi red två gånger idag och det gick så här;

Första passet: Då red vi i grupp, tre och tre. Jag red tillsammans med Lotta och Linnea som också har ungponnysar. Det gick helt okej, vart lite svårt med sitsen ibland. Det vi gjorde var en jätte bra övning om rakriktning och man skulle gå i tre spår. Galoppen gick därimot super bra men övergångarna vart lite svårare men vart bättre mot slutet.

Andra passet: Då red jag själv och vart longerad med Missy. Longera är super bra träning med sisten och det gick jätte bra.

Sen på kvällen tittade vi på den nya programfilmen som var jätte bra och gav bra tips när man rider program. Det var flera olika program som några personer red och då var den en som komenterade hela tiden varje steg vad man skulle tänka på när man rider det. Vi tittade på tre program.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0