Lördag 7 nov

I dag hoppade jag, wiiie!! Det var super roligt och Missy kändes super fin och glad :) Red med Agnes och Lotta som red på sina ponnys för Helena som är super bra att träna i hoppning. Första red vi fram båda i trav och galopp och hon kändes verkligen jätte fin. Fick en super bra känsla i galoppen och hennes galopp språng kändes super! Men sen när vi skulle börja i andra varvet så vart hon lite mer taggad och piggare, haha! 

Sen började vi med att rida över några bommar och la in lite övergångar i övningen. Sen efter det så började vi med att hoppa ett hinder i taget. Först skulle vi rida över 3 bommar som låg på långsidan och sedan efter några meter hoppa över ett litet hinder och det red vi över några gånger så alla kändes säkra. Sen tog vi hinder för hinder och allt gick på bra. Hon tevkade lite i början på ett hinder men hon hoppade ändå över det sen med ett stor språng haha så hon var duktig!! Sen när vi hade hoppat över alla hinder så gjorde vi en bana av det hela. Banan gick SUPER bra hon alla språng över hindrena vart jätte bra och det var super roligt! :D

( Så här såg bana ut som vi hoppade idag )Fick tyvärr ingen film från idag men ska försöka fixa det tills nästa gång jag hoppar så ni får se. I morgon ska jag bara ta det lungt med Missan. Ska skritta ut med Emelie och bara mysa runt. Vi hörs i morgon KRAM!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0